Just Daydreame...

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ο πρίγκιπας των ονείρων μας

Είμαι σίγουρη όλες μας όταν ήμασταν μικρές βλέπαμε την Σταχτοπούτα την Ωραία Κοιμωμένη την Χιονάτη  και τα λοιπά κι όλες ονειρευόμασταν πως κάποια μέρα θα έρθει κι εμάς ο δικός μας πρίγκιπας και θα είμαστε για πάντα μαζί!! Ω ναι!!! Ίσως μια από εμάς όντως τον έχει βρει!! Αυτές όμως που δεν τον έχουν βρει ακόμα?! 
Κι όμως μεγαλώνοντας αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πως δεν υπάρχει ο Πρίγκιπας που ονειρευόμασταν πως κάποια μέρα θα έρθει... Δυστυχώς!
Περιμέναμε κάποιον πάνω στο άσπρο του άλογο να έρθει να μας πάρει και να φύγουμε μακριά... Που είναι?! Που κρύβεται και γιατί?!
 Σας εύχομαι λοιπόν ο "Καλός σας" να εμφανιστεί σύντομα και να γίνει πραγματικότητα και το δικό σας παραμύθι !!!
Καλή συνέχεια
The NightWalker

2 σχόλια:

  1. Γλυκό μου! Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω σε όλα όσα διάβασα αλλά ομολογώ πως είναι πολύ παραμυθένια και αθώα. Με ξεκουράζουν εκτός των άλλων από την σκληρότητα της πραγματικότητας σε τέτοια ζητήματα. Μη "μεγαλώσεις". Είναι πολύ όμορφα αυτά που γράφεις όπως και η μουσική με τα οποία τα ντύνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! δεν θα μεγαλώσω! Στο υπόσχομαι! Ή τουλάχιστον... πάντα θα κρατάω μέσα μου τον παιδικό και αθώο χαρακτήρα μου! Ποτέ δεν θα τον πετάξω ούτε θα τον αφήσω ούτε θα τον ξεχάσω! φιλιά πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα